POZO

Folkemusik fra Argentina

Med støtte fra Det Argentinske Kulturministerium præsenteres gruppen POZO, to af Argentinas bedste fortolkere af traditionel argentinsk musik, Gabriel Amadeo Videla & Hector Correa, i samarbejde med Kai Stensgaard.

Danmarks turné kun 2. – 14. oktober 2017

POZO kan nu opleves i Danmark. Gabriels og Hectors fantastiske sangstemmer, blandet med deres instrumentale færdigheder på guitar, fløjte, slagtøj og marimba, og Kai Stensgaards virtuose marimbaspil, gør denne trio til en enestående oplevelse. Et udadvendt repertoire med argentinsk, chilensk og boliviansk folklore, traditionel tango og Kai Stensgaards kompositioner inspireret af sydamerikansk musik, giver et varmt og spændende program.

Gabriel Amadeo Videla og Hector Andres Correa er uddannede fra musikkonservatoriet i Buenos Aires. I Argentina er de kendt for deres arbejde med argentinsk folklore gennem sammenslutningen Folklorama, som har til formål at bevare og videreudvikle den argentinske folkloretradition. De har givet mange koncerter i syd og nordamerika og har turneret i bl.a. i Norge, Danmark, Tyskland, Frankrig, Spanien og Japan.

Undervejs i koncerten, fortæller de gerne om Argentinas spændende historie og om de forskellige musikstile. Gabriel fortæller om de eksotiske argentinske slagtøjsinstrumenter og Kai Stensgaard præsenterer sin selvudviklede marimba sekskølle spilleteknik.